Folie monteret på firmabil.

Bil reklamer

Søger du et kompetent skiltefirma der tilbyder bilreklamer i hele Danmark? Hos Trykkeriloftet har vi mere end 10 års erfaring med at designe og udarbejde bilreklamer.

Kvalitetsbevidste firmaer og private øjner muligheden for at udnytte den gratis reklameplads, der er på biler og andre køretøjer. Har du derfor en varevogn, en lastbil eller et helt fjerde køretøj, hvor der er plads til reklamer, hjælper vi dig gerne, med at få udarbejdet logo og tekster hertil.  

Firmabilen er en god reklamesøjle, som alt for få benytter sig af. Det kan vi hjælpe dig med, så du gør ekstra opmærksom på dig selv, med bilreklamer.

Flotte bilreklamer med logo og tekst

Hos Trykkeriloftet tilbyder vi bilreklamer med logo og tekst efter dine ønsker. Har du allerede en god idé til hvorledes det kan se ud, eller har du brug for en faglig vurdering, hjælper vi gerne til med dette.​ 

Gennem mange år har vi specialiseret os i at designe reklamer til biler, hvor du blandt andet kan få logo og tekster udskåret i folie i de farver og størrelser, du ønsker. 

Vi udfører også fuld-farvet print på bilen, samt pakker hele bilen ind i folie. Hos os er der stort set ingen grænser for, hvordan vi kan udforme bilreklamer – så kom til os med din opgave. Vi har altid masser af gode og opsigtsvækkende idéer, som skaber et godt blikfang. 

Fullservice med montering på bilen

Vi er et fullservice-firma, der designer og udarbejder dine reklamer, samt monterer dem på din bil, så de sidder helt perfekt.

Er du helt på bar bund i forhold til dine bilreklamer, har vi en utrolig idérig og kompetent designafdeling, som kan udarbejde et layout til dig med nogle forskellige forslag. Således kan du se, hvordan din løsning vil komme til at se ud, før du køber den.  

Du kan naturligvis få et uforpligtende tilbud, så du ikke er bundet til noget.

Skal du have reklamer på din firmabil?

Ring på telefon 82 82 82 40 eller skriv til info@trykkeriloftet.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.