DIGITALTRYK

Digitaltryk anvendes ofte, når noget skal printes på papir i mange eksemplarer.

At et tryk er digitalt betyder egentligt bare, at det er printet fra en digital enhed som eksempelvis en computer.

Det kan være at indbydelsen til barnedåben skal have et helt bestemt visuelt udtryk, at produktkataloget for din virksomhed skal trykkes i 10.000 eksemplarer, at familiekalenderen skal have et helt bestemt og unikt format eller noget helt fjerde. Mulighederne er uendelige.

Vi laver bla.:

• Brochurer

• Menukort

• Blokke og hæfter

• Brevpapir

• Kataloger

• Pjecer og flyers

• Kuverter

…og meget, meget mere.

Faktisk laver vi digitaltryk på alt, hvad der kan komme ud af en printer.

Mere end bare digitaltryk

Digitaltryk handler ikke kun om at printe ting ud på et stykke papir. Det er vigtigt at det ser pænt og professionelt ud. Vi mener at materialevalget er et vigtig element for at skabe det perfekte look alt efter om der er tale om bryllupsinvitationer, emballage til dine produkter eller visitkort.

For at give det sidste finish kan det være relevant at give trykkene en gang efterbehandling. Det kan være at produktet skal have et helt bestemt look der skiller sig ud, eller et omslag der skal kacheres (beklædes med et tyndt stykke folie, der gør det slidstærkt og vandafvisende).

For os er det vigtigt, at de produkter vi laver, er perfekte. Hvis du har det på samme måde skal du være velkommen til at kontakte os. Vores tryksager er først perfekte, når vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Få lavet dit næste digitaltryk hos Trykkeriloftet som ligger tæt på Hillerød og Helsingør i Nordsjælland.

vi trykker på alt

Vi trykker på alt – vi har ingen grænser

Hos Trykkeriloftet tilbyder vi som sagt at trykke på alt, og med det mener vi altså alt. 

Udover de mindre tryk som typisk foregår på tekstil, så tilbyder vi også ydelser som folie til din bil, hvor du hertil også kan få trykt dit logo, eller alt andet afhængig af dit ønske.