TEKSTIL

Med tryk på arbejdstøj skaber du ekstra synlighed omkring din virksomhed og brand.

Arbejdstøj med tryk giver dig et professionelt udtryk, og kan laves på flere forskellige måder.

Hos Trykkeriloftet nær Hillerød og Helsingør i Nordsjælland er vi eksperter i tryk på arbejdstøj og tekstiler generelt, uanset om der er tale om logo på tøj eller broderi på kasket. Vi kan printe i alle farver, CMYK + hvid, direkte på stoffet med vores DTG-printer (direct to garment). Metoden sikrer et godt resultat, da hver enkelt tråd i stoffet bliver farvet. På den måde er der ikke noget der sprækker eller går i stykker, når stoffet strækkes. Tryk på arbejdstøj skal nemlig være holdbart og se pænt ud i mange år.

Det er også muligt at få lavet tryk på arbejdstøj med helt traditionel ensfarvet transferfolie. Det er en metode vi har stor erfaring med her hos Trykkeriloftet.

Broderi eller tryk på arbejdstøj

Udover arbejdstøj med tryk laver vi også broderier direkte på tøjet eller som badge – både med og uden strygelim bagpå. Broderi på tekstiler giver et udtryk med lidt mere dybde, og er anvendt på firmatøj med logo på tværs af alle brancher.

Vores broderimaskine klarer stort set alle opgaver. Vi hjælper også gerne med design, retegning eller hvis du skal bruge generel rådgivning i forbindelse med arbejdstøj med tryk eller broderi.

Udover logo på tøj laver vi også broderi på:

  • Kasketter og huer
  • Tasker og tilbehør
  • Overtøj
  • Alle andre tekstiler

Vi går rigtig meget op i god kundeservice, og vil gerne levere arbejdstøj med tryk eller broderi, som vores kunder også mener er perfekte. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os.