Folieindpakning til enhver bil

Folieindpakning til enhver bil

Vi er eksperter, når det kommer til folieindpakning og bilindpakning. Din bil er en reklamesøjle på fire hjul, og dit budskab kan potentielt blive set af rigtig, rigtig mange. Vi udfører folieindpakning og bilindpakning på biler, kaffevogne, busser, lastbiler og alle andre slags køretøjer.

Uanset om du bare skal have det lovpligtige folietryk med dit CVR-nummer og firmanavn/logo, om du skal have folieret en mindre del af bilen, eller om du skal have en fuld folieindpakning eller bilindpakning der siger spar to, hjælper vi dig.

Lad Trykkeriloftet stå for din folieindpakning og bilindpakning og få:

  • Sparring og rådgivning
  • Resultat uden luftbobler
  • Knivskarp og snorlige montering
  • Højt niveau af kundeservice

Vi hjælper med at formidle dit budskab

Hvis du ser dig omkring på vejene, er der i forvejen tryk på et hav af biler derude. Hvis du vil have meget opmærksomhed, er det derfor afgørende at skille sig ud.

Folieindpakning og bilindpakning er dog ikke den eneste måde at reklamere på på fire hjul. Hvis du har brug for skiltning der let kan udskiftes, anbefaler vi magnetskilte. Det kan være du har en midlertidig kampagne kørende eller at du har et årstidsbestemt budskab, du gerne vil ud med. Magnetskiltene kan monteres på alle biler uanset hvilken størrelse du ønsker.

Uanset om du har et færdigt layout eller mangler sparring og idéer til din næste folieindpakning og bilindpakning, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi er først tilfredse med vores arbejde, når du er.

Kontakt os for at høre mere om folieindpakning og bilindpakning

Trykkeriloftet ligger nær Hillerød og Helsingør i Nordsjælland, og vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning når det kommer til folieindpakning og bilindpakning.

Ring til os på 82 82 82 40 og fortæl os om dine idéer, så skaber vi resultaterne sammen. Vi kan også bare tage en helt uforpligtende snak. Vi ser frem til at hjælpe med at formidle dit budskab.

Hvid lastbil folieindpakkes så den bliver gul

Se også vores andre produkter

facadeskilt zenz

Facadeskilte

Et skilt på facaden kan kommunikere mange ting.

tryk på skraldespand

Tryk på folie

Folie er et tyndt materiale af enten plast eller metal.

folie facade

Storformat

Storformat dækker over tryk på store flader.

Kontakt os
close slider